A single-vehicle crash on the Westbound 10 Freeway in Baldwin Park on Saturday left four people hospitalized.

According to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office, at approximately 11:20 p.m. on Saturday, October 29, 2022, the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office and the Los Angeles County Fire Department responded to the Westbound 10 Freeway transition road to the 605 Freeway, to a reported Traffic Collision. 

The driver, a male 16-year-old from Azusa, and two 17-year-olds and one 18-year-old received minor injuries, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

The 2017 Kia Sorento sustained damage and rolled over in traffic, the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office reported.

An early preliminary report indicated Speed may have been involved, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office. 

The incident was still being investigated, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office. 

The driver and two other passengers were taken to Kaiser Permanente Baldwin Park Medical Center, and one other passenger was transported to LAC + USC Medical Center, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office. 

The Driver was the sole vehicle involved in the collision, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

No alcohol or drugs were involved, the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office told Baldwin Park News.


Cuatro adolescentes resultaron heridos en una colisión de un vehículo en solitario el sábado en la autopista 10 en dirección oeste en Baldwin Park

Un accidente de un solo vehículo en la autopista 10 en dirección oeste en Baldwin Park el sábado dejó a cuatro personas hospitalizadas.

Según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California, aproximadamente a las 11:20 p. m.del sábado 29 de octubre de 2022, la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California y el Departamento de Bomberos del Condado de Los Ángeles respondieron a la carretera de transición de la Autopista 10 en dirección oeste a la Autopista 605, a una Colisión de Tráfico reportada.

El conductor, un hombre de 16 años de Azusa, y dos jóvenes de 17 años y un joven de 18 años recibieron heridas leves, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El Kia Sorento 2017 sufrió daños y volcó en el tráfico, informó la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Un informe preliminar indicó que la velocidad pudo haber estado involucrada, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El incidente aún estaba siendo investigado, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El conductor y otros dos pasajeros fueron llevados al Centro Médico Kaiser Permanente Baldwin Park, y otro pasajero fue transportado al Centro Médico LAC + USC, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El conductor fue el único vehículo involucrado en la colisión, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

No hubo alcohol ni drogas involucradas, dijo la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Caminos de California a Baldwin Park News.

By admin