Driver arrested Monday night after driving recklessly on the Westbound 10 Freeway and fleeing from the California Highway Patrol in Baldwin Park.

At approximately 8:35 p.m., a California Highway Patrol officer from the Baldwin Park Area Office observed a black Mercedes C43 traveling erratically on the Westbound 10 Freeway East of Francisquito Avenue in Baldwin Park.

California Highway Patrol Officer attempted to make an enforcement stop on the vehicle, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office. 

However, the driver did not yield and fled towards the Francisquito Avenue off-ramp, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office

Its Driver of the Mercedes C43 was unable to navigate the sharp curve of the off-ramp and crashed into the concrete left shoulder wall. 

As the pursuing officer exited the Francisquito off-ramp, his patrol car also hit the concrete left shoulder wall and struck the Mercedes, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

The driver of the Mercedes was arrested and booked for Felony Reckless Evading, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

No injuries were reported for either the officers involved or the driver of the Mercedes as a result of the incident.


Conductor Arrestado por Conducir Imprudentemente y Huir en la autopista 10 en dirección Oeste en Baldwin Park

Conductor arrestado el lunes por la noche después de conducir imprudentemente en la autopista 10 en dirección Oeste y huir de la Patrulla de Carreteras de California en Baldwin Park.

Aproximadamente a las 8:35 p.m., un oficial de la Patrulla de Carreteras de California de la Oficina del Área de Baldwin Park observó un Mercedes C43 negro que viajaba erráticamente en la autopista 10 en dirección Oeste al este de la Avenida Francisquito en Baldwin Park.

El oficial de la Patrulla de Carreteras de California intentó detener el vehículo, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Sin embargo, el conductor no se detuvo y huyó hacia la rampa de salida de la Avenida Francisquito, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Su conductor del Mercedes C43 no pudo navegar por la curva de la rampa de salida y se estrelló contra la pared de concreto del arcén izquierdo.

Cuando el oficial que lo perseguía salió de la rampa de salida de Francisquito, su patrulla también golpeó la pared de concreto del hombro izquierdo y golpeó el Mercedes, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El conductor del Mercedes fue arrestado y fichado por Delito Grave de Evasión Imprudente, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

No se reportaron heridos ni para los oficiales involucrados ni para el conductor del Mercedes como resultado del incidente.

By admin