Female pedestrian was killed while walking on the Westbound 10 Freeway Tuesday morning in Baldwin Park, the driver involved in the accident fled the scene.

At approximately 4:14 a.m., the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office received a call reporting a female pedestrian walking westerly within the number 5 lane of the westbound I-10 freeway, just west of Baldwin Park Boulevard, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

California Highway Patrol Baldwin Park Officers responded to the scene, and upon arrival located the female lying face down, on the right shoulder, unresponsive, and appearing to have traumatic injuries consistent with a person being struck by a vehicle, the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office told Baldwin Park News.

Los Angeles County Fire Department personnel responded to the scene and pronounced the female deceased at 4:43 a.m. , according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

Officers diligently searched the vicinity for any traces of the vehicle that struck the pedestrian, but no involved parties were located.

At this time, the cause of the collision is still under investigation, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

SIGALERT was promptly issued for the affected lane of the westbound I-10, just west of Baldwin Park Boulevard, at approximately 4:57 a.m. 

SIGALERT was canceled at approximately 7:28 a.m., and all lanes were opened.

At this time, neither alcohol nor drugs are suspected to have contributed, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

Identification was pending, awaiting notification of her next of kin by the County of Los Angeles Medical Examiner’s Office.

Anyone with information on the incident is urged to contact the investigating officer at the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office at (626) 338-1164.


Peatón asesinado el martes por la mañana en la autopista 10 en dirección oeste en Baldwin Park mientras el conductor huye de la escena

Una peatona murió mientras caminaba por la autopista 10 en dirección oeste el martes por la mañana en Baldwin Park, el conductor involucrado en el accidente huyó de la escena.

Aproximadamente a las 4:14 a.m., la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California recibió una llamada informando que una peatona caminaba hacia el oeste dentro del carril número 5 de la autopista I-10 en dirección oeste, justo al oeste de Baldwin Park Boulevard, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Los oficiales de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California respondieron a la escena y, al llegar, localizaron a la mujer boca abajo, sobre el hombro derecho, inconsciente y con lesiones traumáticas consistentes con una persona atropellada por un vehículo, dijo la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California a Baldwin Park News.

El personal del Departamento de Bomberos del Condado de Los Ángeles respondió a la escena y declaró fallecida a la mujer a las 4:43 a.m., según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Los oficiales buscaron diligentemente en las cercanías cualquier rastro del vehículo que golpeó al peatón, pero no se localizaron partes involucradas.

En este momento, la causa de la colisión aún está bajo investigación, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

SIGALERT se emitió de inmediato para el carril afectado de la I-10 en dirección oeste, justo al oeste de Baldwin Park Boulevard, aproximadamente a las 4:57 a.m.

La ALERTA SIG se canceló aproximadamente a las 7:28 a.m. y se abrieron todos los carriles.

En este momento, no se sospecha que el alcohol ni las drogas hayan contribuido, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

La identificación estaba pendiente, a la espera de la notificación de sus familiares más cercanos por parte de la Oficina del Médico Forense del Condado de Los Ángeles.

Se insta a cualquier persona con información sobre el incidente a comunicarse con el oficial investigador en la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California al (626) 338-1164.

By admin