Authorities apprehended one individual after a following ended in a crash on a Baldwin Park Freeway Tuesday afternoon.

It began when the El Monte Police Department was following a suspected stolen vehicle, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

During the following, the suspect switched to another vehicle, identified as a BMW in the City Of El Monte, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

The BMW then entered the Eastbound 10 Freeway and collided with a Silver Honda Accord just west of the 605 Freeway, the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office told Baldwin Park News.

It continued Eastbound on the 10 Freeway, where the suspect traveled the wrong direction, heading Northbound on the 605 Freeway and then Southbound on the 10 Freeway, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

This resulted in a collision with a Honda Accord on the transition road of the Westbound 10 Freeway to the Northbound 605 Freeway, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

At approximately 2:16 p.m., with only minor injuries reported, the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office told Baldwin Park News.

Two suspects fled the vehicle, with one apprehended by the El Monte Police Department.

Search for a second suspect continued, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

Baldwin Park Police assisted the El Monte Police Department in the search for a suspect at a residence on Bess Avenue and Athol Street in Baldwin Park, according to the Baldwin Park Police Department.

However, no arrests were made in connection with the incident, the Baldwin Park Police Department told Baldwin Park News.

Los Angeles County Sheriff’s Department Helicopter aided the search.


Un Arrestado Después de Que un Vehículo Que Transportaba a un Sospechoso se Estrellara en una autopista de Baldwin Park el martes

Las autoridades detuvieron a un individuo después de que un seguimiento terminara en un accidente en una autopista de Baldwin Park el martes por la tarde.

Comenzó cuando el Departamento de Policía de El Monte estaba siguiendo un vehículo sospechoso de robo, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Durante lo siguiente, el sospechoso cambió a otro vehículo, identificado como un BMW en la ciudad de El Monte, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Luego, el BMW ingresó a la autopista 10 en dirección Este y chocó con un Honda Accord Plateado justo al oeste de la Autopista 605, dijo la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California a Baldwin Park News.

Continuó en dirección este por la Autopista 10, donde el sospechoso viajó en la dirección equivocada, en dirección norte por la Autopista 605 y luego en dirección Sur por la Autopista 10, según la Oficina de Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Esto resultó en una colisión con un Honda Accord en la carretera de transición de la Autopista 10 en dirección Oeste a la Autopista 605 en Dirección Norte, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Aproximadamente a las 2: 16 p.m., con solo lesiones leves reportadas, la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California le dijo a Baldwin Park News.

Dos sospechosos huyeron del vehículo, y uno fue aprehendido por el Departamento de Policía de El Monte.

La búsqueda de un segundo sospechoso continuó, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

La Policía de Baldwin Park ayudó al Departamento de Policía de El Monte en la búsqueda de un sospechoso en una residencia en Bess Avenue y Athol Street en Baldwin Park, según el Departamento de Policía de Baldwin Park.

Sin embargo, no se realizaron arrestos en relación con el incidente, dijo el Departamento de Policía de Baldwin Park a Baldwin Park News.

Un helicóptero del Departamento del Sheriff del Condado de Los Ángeles ayudó en la búsqueda.

By admin