New details emerged regarding a hit-and-run on a Baldwin Park Freeway last month, and the Los Angeles County Department of Medical Examiner has identified the female victim.

According to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office, who told Baldwin Park News, the vehicle involved in the incident was a late-model Honda CRV. 

Debris was left behind with numbers, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

Despite the investigation, no witnesses came forward, and as of January, the driver responsible for the incident has not been apprehended, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

On December 19, 2023, at approximately 4:14 a.m., the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office received a call reporting a female pedestrian walking westbound on the freeway.

Within the number 5 lane of the westbound 10 freeway, just west of Baldwin Park Boulevard, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

Upon arrival at the scene, California Highway Patrol Baldwin Park Officers found the female victim.

Lying face down on the right shoulder, unresponsive, and displaying traumatic injuries consistent with a vehicular collision, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

Los Angeles County Fire Department personnel responded to the scene and pronounced the female victim deceased at 4:43 a.m.

Officers diligently scoured the area for any trace of the vehicle involved in the collision, but no leads were found.

She was identified as Dancee Barrera, aged 52, according to the Los Angeles County Medical Examiner.

The autopsy report from the Los Angeles County Medical Examiner classified Barrera’s death as accidental, citing blunt-force injuries as the cause.

SIGALERT was issued for the affected lane of the Westbound 10 Freeway, just west of Baldwin Park Boulevard, at approximately 4:57 a.m.

The alert was lifted, and all lanes reopened at approximately 7:28 a.m., according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.

At the time, neither alcohol nor drugs were suspected to have contributed, according to the California Highway Patrol’s Baldwin Park Area Office.


​​Médico Forense Identifica a la Víctima en el Atropello y Fuga de la Autopista 10 en dirección Oeste en diciembre

Surgieron nuevos detalles sobre un atropello y fuga en una autopista de Baldwin Park el mes pasado, y el Departamento Forense del Condado de Los Ángeles identificó a la víctima femenina.

Según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California, quien le dijo a Baldwin Park News, el vehículo involucrado en el incidente era un Honda CRV de último modelo.

Los escombros quedaron atrás con números, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

A pesar de la investigación, no se presentaron testigos y, hasta enero, el conductor responsable del incidente no ha sido detenido, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El 19 de diciembre de 2023, aproximadamente a las 4:14 a.m., la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California recibió una llamada informando que una peatona caminaba hacia el oeste en la autopista.

Dentro del carril número 5 de la autopista 10 en dirección oeste, justo al oeste de Baldwin Park Boulevard, según la Oficina de Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

Al llegar al lugar, los oficiales de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California encontraron a la víctima femenina.

Acostado boca abajo sobre el hombro derecho, sin responder y mostrando lesiones traumáticas consistentes con una colisión vehicular, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

El personal del Departamento de Bomberos del Condado de Los Ángeles respondió a la escena y declaró fallecida a la víctima femenina a las 4: 43 a.m.

Los oficiales rastrearon diligentemente el área en busca de rastros del vehículo involucrado en la colisión, pero no se encontraron pistas.

Fue identificada como Dancee Barrera, de 52 años, según el Médico Forense del Condado de Los Ángeles.

El informe de la autopsia del Médico Forense del Condado de Los Ángeles clasificó la muerte de Barrera como accidental, citando lesiones por objetos contundentes como la causa.

Se levantó la alerta y se abrieron todos los carriles aproximadamente a las 7:28 a.m., según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

En ese momento, no se sospecha que el alcohol ni las drogas hayan contribuido, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

By admin