Multiple Firearms were seized from the Streets and Highways by the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office in April.

According to the California Highway Patrol, Officers from the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office removed numerous weapons off the streets and highways and out of the hands of dangerous individuals.

Majority were related to road rage incidents and arrests in which a weapon was displayed. Others were a consequence of pursuits and other criminal-related activity, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.

Large amount of ammunition was also seized, according to the California Highway Patrol Baldwin Park Area Office.


La Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California confiscó varias armas de las calles y carreteras

La Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California incautó múltiples armas de fuego en las Calles y Carreteras en abril.

Según la Patrulla de Carreteras de California, los oficiales de la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California retiraron numerosas armas de las calles y carreteras y de las manos de personas peligrosas.

La mayoría estaban relacionados con incidentes de ira vial y arrestos en los que se exhibió un arma. Otros fueron consecuencia de persecuciones y otras actividades relacionadas con delitos, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

También se incautó una gran cantidad de municiones, según la Oficina del Área de Baldwin Park de la Patrulla de Carreteras de California.

By admin